منتدى شمس الحضارة
أهلا بك زائرنا الكريم

إن لم تكن مسجل بالمنتدى تفضل بالتسجيل

اطيب الأمنيات بقضاء وقتا مفيدا


تحياتى
محاسب / منصور محمود
منتدى شمس الحضارة
أهلا بك زائرنا الكريم

إن لم تكن مسجل بالمنتدى تفضل بالتسجيل

اطيب الأمنيات بقضاء وقتا مفيدا


تحياتى
محاسب / منصور محمود
منتدى شمس الحضارة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى شمس الحضارة يشمل الكثير من مجالات الحياة تحت إدارة محاسب / منصور محمود منصور
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 البيتيفور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مها
عضو ذهبى
عضو ذهبى
مها


الجنس : انثى
عدد المساهمات : 25
نقاط : 75
تاريخ التسجيل : 11/06/2010
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : أشعر وكأنى محاسبة

البيتيفور Empty
مُساهمةموضوع: البيتيفور   البيتيفور Emptyالجمعة 18 يونيو 2010 - 5:40

البيتيفور 275_156042b59a8d6e8cb

مقادير بيتيفور الشيف حسن

نص كيلو زبدة طرية يعنى كوبايتين
كوباية الا ربع سكر بودرة
4 بياض بيض
3 كوب وربع دقيق ابيض منخول
نصف معلقة فانيليا

الطريقة

اضربى الزبدة كويس جددددا وبعدين ضيفى السكر بالتدريج لحدددد ما يمتزجو كويس اوى مع بعض
ويبقة الزبدة لونها ابيض خالص
وبعدين تنزلى بياض البيض بهدووووووء شديد جدا جدا زى السرسوب اكنك بتعملى مايونيز مع استمرارك فى الخفق بالمضرب
حطى الفانيليا واستمرى واصبرى شوية فى الخفق لحد ما يكون القوام كريمى كدة
ضيفى الدقيق مرة واحدة وقلبى بمعلقة خشب
لحد ما تلم العجينةوتبقة ناعمة عبيها فى قرطاس الحلوانى وشكليها وحدات فى صينية فرن محطوط عليها ورقة زبدة

ملحوووووووووووووظة بقة مهمة جدا

دة كدة بالفانيليا ====== طيب لو عايزاها شيكولاتة تعملى اية؟؟البيتيفور Mood4

هتشيللى ربع كوب دقيق ======= وتحطى مكانه ربع كوب بودرة شيكولاتةالبيتيفور Mood0
البيتيفور 4RE
دخلية الفرن وتابعية وشيلية بالراحة على مكان جيد التهوية

واى سؤال انا فى الخدمة انا جربته وطلع هااااااااااااااااااايلالبيتيفور SFun_bananaالبيتيفور 220
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيتيفور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى شمس الحضارة :: خاص بالفتيات :: المطبخ وأشهى المأكولات-
انتقل الى: